Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Flash roll on

Arkoflex Flash roll on
Productomschrijving
ARKOFLEX® FLASH ROLL-ON bevat een mix van CBD, Arnica en 5 essentiële oliën. ARKOFLEX® FLASH ROLL-ON draagt bij tot ontspanning van de spieren voor en na een fysieke inspanning. ARKOFLEX® FLASH ROLL-ON helpt spieren en gewrichten soepel te houden en is gemakkelijk aan te brengen met behulp van de massage roller.GEBRUIKSAANWIJZINGSchud...

ARKOFLEX® FLASH ROLL-ON bevat een mix van CBDArnica en 5 essentiële oliën. ARKOFLEX® FLASH ROLL-ON draagt bij tot ontspanning van de spieren voor en na een fysieke inspanning. ARKOFLEX® FLASH ROLL-ON helpt spieren en gewrichten soepel te houden en is gemakkelijk aan te brengen met behulp van de massage roller.

GEBRUIKSAANWIJZING
Schud de roll-on voor gebruik en masseer daarna de betrokken zones van het lichaam (rug,schouder, arm knie, dij, enkel etc.) met behulp van de massage-roller gedurende enkele minuten, tot 3 maal per dag.

INGREDIËNTEN
CBD, Arnica, Gaultheria, Lavandin abrial, Grove Den, Katafray en Citroen Eucalyptus.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Arkoflex Flash roll on
ArkoflexFlash roll on

ARKOFLEX® FLASH ROLL-ON bevat een mix van CBD, Arnica en 5 essentiële oliën. ARKOFLEX® FLASH ROLL-ON draagt bij tot ontspanning van de spieren voor en na een fysieke inspanning. 

€14,95€13,46