Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Flash caps

Arkopharma Flash caps
Productomschrijving

De ARKOFLEX® FLASH CAPS FORMULE bevat Rhuleave K™, een combinatie van 3 planten, een hoge dosis Curcuma, Boswellia en Zwarte Sesam. Boswellia draagt bij tot het bewaren van het comfort van het bewegingsapparaat en de pezen. Curcuma helpt om de flexibiliteit en mobiliteit van de gewrichten en pezen te bewaren. De gepatenteerde Rhuleave™ technologie zorgt voor een hoge bio-beschikbaarheid van de bestanddelen.

GEBRUIKSAANWIJZING
Bestemd voor volwassenen. Naar behoefte 2 capsules per dag innemen met een groot glas water.

INGREDIËNTEN
Rhuleave 500 mg, Curcuma wortelstok-extract 140 mg, Boswellia gomhars-extract 50 mg en Zwarte Sesamzaadolie

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Arkopharma Flash caps
ArkopharmaFlash caps

De ARKOFLEX® FLASH CAPS FORMULE bevat Rhuleave K™, een combinatie van 3 planten, een hoge dosis Curcuma, Boswellia en Zwarte Sesam. Boswellia draagt bij tot het bewaren van het comfort van het bewegingsapparaat en de pezen. Curcuma helpt om de flexibilite

€9,95€8,96