Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Arkodigest

Arkocaps Arkodigest
Productomschrijving
Beschermt de maagwand Arkodigest®  is de 1e formule op basis van plantaardige en minerale oorsprong die helpt om gevoelige spijsvertering slijmvliezen te kalmeren en te beschermen. Arkodigest® is een mild en natuurlijk zelfzorg product dat zorgt voor een goed zuur-base evenwicht in de maag. Arkodigest® is de ideale oplossing  voor iede...

Beschermt de maagwand

Arkodigest®  is de 1e formule op basis van plantaardige en minerale oorsprong die helpt om gevoelige spijsvertering slijmvliezen te kalmeren en te beschermen. Arkodigest® is een mild en natuurlijk zelfzorg product dat zorgt voor een goed zuur-base evenwicht in de maag. Arkodigest® is de ideale oplossing  voor iedereen die liever een natuurlijke oplossing voor de maag inzet. Arkodigest® mag zelfs zonder bezwaar door zwangere en borstvoeding gevende vrouwen worden gebruikt.

Natuurlijk alternatief

Het schorspoeder van de Rode Iep is het hoofdbestanddeel van dit maagvriendelijke product. Als u ook op zoek bent naar een natuurlijk alternatief voor de maag kies dan voor Arkodigest®. Maar liefst 92% van de gebruikers is buitengewoon tevreden* vanaf de 1e dag. Arkodigest® is een gepatenteerde formule van Arkopharma Laboratoria.

*Percentage van tevredenheid vanaf de eerste dag, studie Biofortis gerealiseerd op 83 personen, januari 2017.

GEBRUIKSAANWIJZING:
Arkodigest® is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar. Na de hoofdmaaltijd of voor het slapengaan 1 kauwtablet (maximaal 3 tabletten per dag). Goed kauwen op de tablet voordat u het doorslikt. Laat 2 uur afstand tussen de inname van dit product en andere medicijnen die oraal worden ingenomen.

INGREDIËNTEN:
Vulstoffen: isomalt en calciumcarbonaat – Zuurgraad corrector: natriumbicarbonaat – Rode iep schorspoeder (Ulmus rubra Muhl.) – Verdikkingsmiddel: natriumalginaat – Sucrose – Antiklontermiddelen: mono- en diglyceriden van vetzuur en magnesiumstearaat – Natuurlijk pepermunt aroma.

Dit product is een voedingssupplement. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Anne Lies op 5 December 2023

    Ben tevreden.

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Arkocaps Arkodigest
ArkocapsArkodigest

Arkodigest® is de 1e formule op basis van plantaardige en minerale oorsprong die helpt om gevoelige spijsvertering slijmvliezen te kalmeren en te beschermen. Arkodigest® is een mild en natuurlijk zelfzorg product dat zorgt voor een goed zuur-base evenwic

€8,50€7,65