Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Linoforce korrels

A Vogel Linoforce korrels
Productomschrijving
A. Vogel Linuforce Geneesmiddel RVG 108761 UAD ClaimsVerlicht milde maag- en darmklachten als gevolg van een trage stoelgang. Waarvoor wordt dit middel gebruiktA.Vogel Linoforce is een traditioneel kruidengeneesmiddel toegepast ter verlichting van milde maag- en darmklachten als gevolg van een trage stoelgang. De toepassing is uitsluitend gebas...

A. Vogel Linuforce

Geneesmiddel RVG 108761 UAD

Claims
Verlicht milde maag- en darmklachten als gevolg van een trage stoelgang.

Waarvoor wordt dit middel gebruikt
A.Vogel Linoforce is een traditioneel kruidengeneesmiddel toegepast ter verlichting van milde maag- en darmklachten als gevolg van een trage stoelgang. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs.

Niet gebruiken bij
Als u allergisch (overgevoelig) bent voor de actieve componenten, planten van de familie van de Rhamnaceae of Linaceae, of één van de andere stoffen die in dit geneesmiddel zitten.

Niet gebruiken in geval van overvloedige menstruatie, darmblokkade, darmvernauwing of darmverslapping, blindedarmontsteking, darmziekten zoals de ziekte van Crohn en colitis ulcerosa), buikpijn van onbekende oorsprong, uitdroging of bij een plotselinge verandering in stoelgangpatroon die meer dan 2 weken aanhoudt. 
Niet gebruiken in geval van ziekten van de slokdarm en maagmond. Niet gebruiken in geval van slik- en keelproblemen. Dit product is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Samenstelling
Werkzame stof(fen): De actieve bestanddelen zijn lijnzaad (Linum usitatissimum), sennablad (Cassia angustifolia) en vuilboombast (Rhamnus frangula). Een dosering van 4,1 g bevat 1,76 g Linum usitatissimum semen (lijnzaad), 0,43 - 0,70 g Cassia senna en/of Cassia angustifolia folium (sennablad) en 36 - 58 mg Rhamnus frangula cortex (vuilboombast), overeenkomend met 20,5 mg hydroxyanthraceen-derivaten, berekend als sennoside B.
Hulpstoffen: talk, suiker, calciumcarbonaat, ijzeroxiden (rood en zwart), arabische gom, calciumlactaat, vanilline, etherische oliën (Zingiberis aetheroleum), gele bijenwas.

Dosering
Tenzij anders is voorgeschreven:
0,5 - 1 maatlepel, 2 à 3 keer per week

Wijze van gebruik
Linoforce ‘s avonds met ten minste 150 ml water of andere vloeistof innemen. Alleen voor oraal gebruik. De optimale individuele dosis is de kleinste hoeveelheid die een comfortabele, zachte stoelgang bewerkstelligt. Als de klachten gedurende meer dan 1-2 weken aanhouden, dient een arts te worden geraadpleegd.

Lees voor gebruik de bijsluiter.

Let op de maximale dagdosering

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Marion op 21 December 2023

    Prima produkt

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

A Vogel Linoforce korrels
A VogelLinoforce korrels

€12,99€11,69