Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

552 Calcium & magnesium citraat AC

AOV 552 Calcium & magnesium citraat AC
Productomschrijving
AOV 552 Calcium Magnesium Citraat & AC 150 mg / 100 mg Calcium is qua hoeveelheid het meest voorkomende mineraal in ons lichaam en is nodig voor sterke tanden en botten. Calcium en magnesium werken nauw met elkaar samen. Vooral voor de botten zijn zowel calcium als magnesium van groot belang. Het belang van de samenwerking blijkt wel wanneer e...

AOV 552 Calcium Magnesium Citraat & AC 150 mg / 100 mg

Calcium is qua hoeveelheid het meest voorkomende mineraal in ons lichaam en is nodig voor sterke tanden en botten. Calcium en magnesium werken nauw met elkaar samen. Vooral voor de botten zijn zowel calcium als magnesium van groot belang. Het belang van de samenwerking blijkt wel wanneer er onvoldoende of juist teveel calcium uit de voeding wordt gehaald. In het eerste geval zorgt het lichaam zelf, met hulp van magnesium, voor calcium; het haalt het uit de botten(!). Teveel calcium zorgt voor uitscheiding van magnesium, wat een ongunstige invloed heeft op het botweefsel. Daarom is het van belang de verhouding calcium:magnesium (3:2) vanuit de voeding optimaal te houden. 552 Calcium Magnesium Citraat & AC bevat aminozuur gebonden calcium en magnesium in de verhouding 3:2. Door de tabletvorm kan een hoge doses worden bereikt, 300 mg calcium en 200 mg magnesium per dagdosering (2 tabletten).

Samenstelling per dagdosering van 2 tabletten % RI*
Mineralen (vermeld met elementaire hoeveelheid)  
Calcium 300 mg38
(calcium citraat, calcium bisglycinaat complex)  
Magnesium 200 mg53
(magnesium citraat, magnesium bisglycinaat)  
*RI = Referentie Inname  

Ingredienten
Mineralen, vulstoffen (microkristalijne cellulose, vernette natriumcarobxymethylcellulose), antiklontermiddel (stearinezuur, tricalciumfosfaat, silicium dioxide, magnesiumzouten van vetzuren, talk), glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, isomalt, carnaubawas, kleurstof (calciumcarbonaat), triglyceriden.

Gebruik
2 x daags 1 tablet bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

AOV 552 Calcium & magnesium citraat AC
AOV552 Calcium & magnesium citraat AC

Calcium Magnesium Citraat & AC bevat aminozuur gebonden calcium en magnesium in de verhouding 3:2. Door de tabletvorm kan een hoge doses worden bereikt.

€21,95