Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

409 Vitamine D3 druppels 25 mcg

AOV 409 Vitamine D3 druppels 25 mcg
Productomschrijving
AOV 409 Vitamine D3 druppels De vitamine D3 druppels van AOV bevatten 25 mcg vitamine D (cholecalciferol) per druppel. 409 Vitamine D3 (25 mcg) druppels zijn eenvoudig te doseren en in te nemen. Vitamine D3 zorgt mede voor een goede weerstand en speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren. Waarom vloeibare vitamine D? Vitamine ...

AOV 409 Vitamine D3 druppels

De vitamine D3 druppels van AOV bevatten 25 mcg vitamine D (cholecalciferol) per druppel. 409 Vitamine D3 (25 mcg) druppels zijn eenvoudig te doseren en in te nemen. Vitamine D3 zorgt mede voor een goede weerstand en speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren.

Waarom vloeibare vitamine D?

Vitamine D3 verhoogt de calciumopname in de botten, helpt bij het behouden van sterke botten en tanden en ondersteunt het immuunsysteem. Vitamine D is een in vet oplosbare vitamine die het lichaam zelf kan aanmaken in de huid, onder invloed van uv-straling. Daarom wordt deze vitamine ook wel de ‘zonnevitamine’ genoemd. Vitamine D komt voor als vitamine D2 en vitamine D3, waarvan D3 de meest natuurlijke en actieve vorm is.

Geschikt voor vegetariërs

Samenstelling per dagdosering van 1 druppel: *% RI
Vitamine D3 (cholecalciferol)25 mcg/1000IE1500%
*RI = Referentie Inname  

Ingredienten
Triglyceriden, antioxidant (alfa-tocoferol), vitamine

Gebruik
1 x daags 1 druppel bij een maaltijd, tenzij anders geadviseerd. 

Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

AOV 409 Vitamine D3 druppels 25 mcg
AOV409 Vitamine D3 druppels 25 mcg

De vitamine D3 druppels van AOV bevatten 25 mcg vitamine D (cholecalciferol) per druppel. Vitamine D3 zorgt mede voor een goede weerstand en speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren.

€16,95