Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 40,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

4 Granenvlokken

Vitabron 4 Granenvlokken
Productomschrijving
Vitabron 4 Granenvlokken4 Granenvlokken is een ontbijt product bestaande uit havervlokken, tarwevlokken, roggevlokken en gerstevlokken. Lekker met yoghurt, kwark, melk of met een plantaardige drank. Er is geen suiker toegevoegd en de 4 granenvlokken bevatten enkel de van nature aanwezige suikers. Kenmerken van 4 granenvlokken 100% granen ...

Vitabron 4 Granenvlokken
4 Granenvlokken is een ontbijt product bestaande uit havervlokken, tarwevlokken, roggevlokken en gerstevlokken. Lekker met yoghurt, kwark, melk of met een plantaardige drank. Er is geen suiker toegevoegd en de 4 granenvlokken bevatten enkel de van nature aanwezige suikers.

Kenmerken van 4 granenvlokken

  • 100% granen

  • Geen suiker toegevoegd


Ingrediënten: ROGGEVLOKKEN (gluten), GERSTVLOKKEN (gluten), HAVERVLOKKEN (gluten), TARWEVLOKKEN (gluten)

Allergenen:
Kan sporen bevatten van sesamzaad, noten, soja, selderij en mosterd.

Dit product behoort tot de categorie: Vlokken

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Florien K. op 30 Oktober 2019
    Ik rooster ze in een droge koekenpan met een klein beetje honing, zodat ze een notige smaak krijgen en een lekker crunch. Dan aangevuld met een deel niet geroosterde vlokken, zonnebloempitten, rozijnen en lijnzaad, heb ik een ...
    Ik rooster ze in een droge koekenpan met een klein beetje honing, zodat ze een notige smaak krijgen en een lekker crunch. Dan aangevuld met een deel niet geroosterde vlokken, zonnebloempitten, rozijnen en lijnzaad, heb ik een heerlijke basismuesli. Elke dag eten we dit in de yoghurt met vers fruit, wat walnoten en een schep tarwezemelen/tarwekiemen er door. Dit ontbijt is ongeëvenaard.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron 4 Granenvlokken
Vitabron4 Granenvlokken

4 Granenvlokken is een ontbijt product bestaande uit havervlokken, tarwevlokken, roggevlokken en gerstevlokken. Er is geen suiker toegevoegd en de 4 granenvlokken bevatten enkel de van nature aanwezige suikers.

€2,20