• GRATIS VERZENDING vanaf € 30,- (NL)
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis afhalen op de markt
Vitabron Oestercalcium & Vitamine D3
Oestercalcium & Vitamine D3 €8,95

Oestercalcium & Vitamine D3

€8,95
Op voorraad
90 tabletten
  • Gratis verzending boven €30 (NL)
  • Gratis afhalen op de markt
  • Levertijd 1-3 werkdagen, mits voorradig

Meer informatie over Oestercalcium & Vitamine D3

Samenstelling per tablet: 
620mg oesterschelp (calciumgehalte 248mg)
5mcg vitamine D3

Ingrediënten: 
OESTERSCHELP granulaat (WEEKDIER), vulstoffen ( microkrisllijne cellulose), CMC-Na (bindmiddel), magnesiumstearaat (bindmiddel), titanium dioxide (vulstof) vitamine D3 (cholecalciferol) en HMPC.

Gebruik: 
Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 tablet per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd. De maximale dosering is 3 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews
10 / 10
Jannie V. 20 April 2020

Door oestercalcium+vitamine D3 is mijn botdichtheid toe genomen. Daar was ik heel blij mee.

10 / 10
C.P. G. 18 Juni 2019

Dit is voor mijn zoontje en mij een onmisbaar product. Omdat we geen koemelk gebruiken missen we voldoende calcium. De oesterkalk is er een geweldige vervanging voor. Het is dé oplossing tegen afbrekende nagels, breekbaar haar en broze bot vorming.

10 / 10
Karin G. 07 Maart 2019

Ik en blij dat ik de Oestercalcium met D3 van jullie heb! Het is een onmisbare aanvulling voor mij en mijn zoontje omdat we nauwelijks kalk uit zuivel (kunnen) binnen krijgen. Als ik het niet slik, breken mijn nagels zomaar af, dus bij het ontbijt is de oesterkalktablet de eerste die naar binnen mag ;-). De oesterkalktabletten zijn prima te slikken (niet te groot) en smaken heel neutraal. Wat ons betreft dus een topproduct!