Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Oestercalcium & Vitamine D3

Vitabron Oestercalcium & Vitamine D3
Productomschrijving
Dit product is vervangen door het volgende product:Calcium 500mg & vitamine DSamenstelling per tablet: 620mg oesterschelp (calciumgehalte 248mg)5mcg vitamine D3 Ingrediënten: OESTERCALCIUM(WEEKDIEREN), vitamine D3 (cholecalciferol), vulstoffen (microkrisllijne cellulose), magnesiumstearaat (bindmiddel), carnauba was  en HMPC. Gebruik: Al...

Dit product is vervangen door het volgende product:
Calcium 500mg & vitamine D

Samenstelling per tablet:
 
620mg oesterschelp (calciumgehalte 248mg)
5mcg vitamine D3

Ingrediënten: 
OESTERCALCIUM(WEEKDIEREN), vitamine D3 (cholecalciferol), vulstoffen (microkrisllijne cellulose), magnesiumstearaat (bindmiddel), carnauba was  en HMPC.

Gebruik: 
Als onderhoud is de aanbevolen dosering 1 tablet per dag, bij voorkeur innemen tijdens of na de maaltijd. De maximale dosering is 3 tabletten per dag, tenzij anders wordt geadviseerd.

Dit product is een voedingssupplement. Aanbevolen dosering niet overschrijden. Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

5 / 5Based on 3 reviews
 • 5 / 5
  Gepost door: Jannie V. op 20 April 2020
  Door oestercalcium+vitamine D3 is mijn botdichtheid toe genomen. Daar was ik heel blij mee.
 • 5 / 5
  Gepost door: C.P. G. op 18 Juni 2019
  Dit is voor mijn zoontje en mij een onmisbaar product. Omdat we geen koemelk gebruiken missen we voldoende calcium. De oesterkalk is er een geweldige vervanging voor. Het is dé oplossing tegen afbrekende nagels, breekbaar haar...
  Dit is voor mijn zoontje en mij een onmisbaar product. Omdat we geen koemelk gebruiken missen we voldoende calcium. De oesterkalk is er een geweldige vervanging voor. Het is dé oplossing tegen afbrekende nagels, breekbaar haar en broze bot vorming.
 • 5 / 5
  Gepost door: Karin G. op 7 Maart 2019
  Ik en blij dat ik de Oestercalcium met D3 van jullie heb! Het is een onmisbare aanvulling voor mij en mijn zoontje omdat we nauwelijks kalk uit zuivel (kunnen) binnen krijgen. Als ik het niet slik, breken mijn nagels zomaar af...
  Ik en blij dat ik de Oestercalcium met D3 van jullie heb! Het is een onmisbare aanvulling voor mij en mijn zoontje omdat we nauwelijks kalk uit zuivel (kunnen) binnen krijgen. Als ik het niet slik, breken mijn nagels zomaar af, dus bij het ontbijt is de oesterkalktablet de eerste die naar binnen mag ;-). De oesterkalktabletten zijn prima te slikken (niet te groot) en smaken heel neutraal. Wat ons betreft dus een topproduct!
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Oestercalcium & Vitamine D3
VitabronOestercalcium & Vitamine D3

Dit product is vervangen door het volgende product: Calcium 500mg & vitamine D

€8,95
Bekijken