Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Versterkende capsules voor haar en nagels

Forcapil Versterkende capsules voor haar en nagels
Productomschrijving
Arkopharma Forcapil is een uitgebalanceerd voedingssupplement voor personen die te kampen hebben met haaruitval. Forcapil bevat de juiste bouwstoffen om de haarwortel van binnenuit te versterken en een gezonde haargroei te stimuleren. Een herstelkuur Forcapil van drie maanden is voldoende om het haar te revitaliseren. Met behulp van Forcapil w...

Arkopharma Forcapil is een uitgebalanceerd voedingssupplement voor personen die te kampen hebben met haaruitval. Forcapil bevat de juiste bouwstoffen om de haarwortel van binnenuit te versterken en een gezonde haargroei te stimuleren. Een herstelkuur Forcapil van drie maanden is voldoende om het haar te revitaliseren. Met behulp van Forcapil wordt dof en futloos haar weer glanzend en vitaal en behoort overmatige haaruitval tot het verleden. 

Het haar bestaat hoofdzakelijk uit keratine, een eiwit dat het veerkracht, kracht en glans verschaft. Dit eiwit wordt gemaakt uit zwavelhoudende aminozuren, cystine en methionine, onder de werking van zink en vitamine B. Keratine es ook een hoofdbestaanddeel van de nagel.

Forcapil bevat een volledige formule met zwavelhoudende aminozuren (cystine en methionine), vitaminen en mineralen. Zink draagt bij tot de normale synthese van eiwitten, zoals kreatine. Vitamine B8 helpt het haar gezond, soepel, glanzend en veerkrachtig te houden. Zink helpt ook mooie nagels te behouden.

Haarverlies
Het is volkomen normaal dat je dagelijks tussen de 30 en 100 haren verliest. Het merendeel van de haren laat los tijdens het wassen of borstelen. Wanneer je, gedurende een wat langere periode, meer dan 100 haren per dag verliest, spreken we over haaruitval.

Haaruitval
Als de haarwortels onvoldoende kracht hebben om het haar vast te houden en te voeden laat de haar uiteindelijk los en is haaruitval het gevolg. Haaruitval kan veroorzaakt worden door hormoonschommelingen, drukke werkzaamheden, het gebruik van medicijnen, röntgenbestraling, het volgen van diëten etc. Bij mannen is dit vaak erfelijk bepaald terwijl bij vrouwen overmatige haaruitval vaak direct na de zwangerschap voorkomt of zich als één van de overgangsverschijnselen aandient.


Samenstelling per twee capsules:

300 mg L-cystine
100 mg L-methionine
18 mg Vitamine B5 - 300% ADH*
2 mg Vitamine B6 - 147% ADH*
450 µg Vitamine B8 - 900% ADH*
200 µg Vitamine B9 - 100% ADH*
5 µg Vitamine D3 - 100% ADH*
15 mg Zink - 150% ADH*
* ADH = Aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Ingredienten:
L-Cystine, vulstof: Cellulose, L-Methionine, Vitamine B5, Zinkoxide, Antiklontermiddel: magnesiumstrearaat, Vitamine B6, Vitamine D3, Vitamine B8 (biotine), Vitamine B9, Omhulsel: gelatine, kleurstoffen: titaniumdioxide, ijzeroxide

Gebruik:
’s Morgens 2 capsules bij het ontbijt met een groot glas water innemen. Herstelkuur gedurende drie maanden voortzetten. Dit voedingssupplement is niet geschikt voor kinderen tot en met 3 jaar

Dit product is een voedingssupplement. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

0 / 5Based on 0 reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

FIJNE ZONDAG!

Vandaag zijn wij gesloten, morgen staan wij graag weer voor u klaar!