• GRATIS VERZENDING vanaf € 30,- (NL)
  • Levertijd 1-3 werkdagen
  • Gratis afhalen op de markt
Arkocaps Duivelsklauw gel
Duivelsklauw gel €8,51 €9,45

Duivelsklauw gel

€9,45 €8,51
Op voorraad
80ml
  • Gratis afhalen op de markt
  • Levertijd 1-3 werkdagen, mits voorradig

Meer informatie over Duivelsklauw gel

Duivelsklauw gewrichten gel

Arkocaps Duivelsklauw gewrichten gel is een niet vette gel die in korte tijd u een verwarmend gevoel gevoel op de aangedane plekken en daarmee verlicht en ontspant.

Duivelsklauw

Duivelsklauw groeit in het wild in de Kalahari woestijn van Zuid-Afrika. Deze typische plant dankt zijn naam aan de gekromde haken van zijn vruchten, die uit de grond lijken te komen om de poten van de antilopen vast te grijpen.

Ingredienten

Aqua, propylene glycol, glycerin, PEG-12 dimethicone, triethanolamine, polysorbate 80, arachis oil hypogaea, harpagophytum procumbens, capsicum frutescens, carbomer, methyl nicotinate, diazolidunyl urea, sodium methylparaben, sodium propylparaben, BHA, benzyl alcohol, parfum, citral, limonene.

Gebruik

Voor een optimale werking brengt u de duivelsklauw gel 2-3 maal daags op de getroffen zone aan en masseer de gel licht in. Met licht masserende bewegingen aanbrengen maar niet volledig inmasseren.

Het optimale resultaat bereikt u door Duivelsklauw gel (uitwendig) en Duivelsklauw capsules (inwendig) in combinatie te gebruiken.

Contact met ogen vermijden. Handen wassen na gebruik. Niet aanbrengen op een beschadigde huid, slijmvliezen of spataderen.

Niet geschikt voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Niet geschikt voor kinderen jonger dan 15 jaar.

Dit product behoort tot de categorie: Duivelsklauw

Reviews
8 / 10
G.J. K. 13 April 2020

Ik heb dit bestelt voor mijn moeder die veel last heeft van artrose en reuma en zegt dat haar helpt.