Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Darmmild

Productomschrijving

De samenstelling van ons eten, stresssituaties en lichamelijke inspanning kunnen van invloed zijn op de snelheid waarmee het voedsel zich door de darm verplaatst.

Op het gebied van voeding zijn vezels en vocht erg belangrijk. Het eten van voldoende groente, fruit en volkorenbrood, alsmede lichamelijke activiteiten bevorderen een goede stoelgang. Al deze factoren hebben invloed op de samenstelling van de ontlasting.

Voor een goede darmfunctie kan een natuurlijk middel aan te bevelen zijn. Ter ondersteuning van een regelmatige stoelgang is dagelijks gebruik van Wapiti DarmMild aan te raden. Dit natuurlijke middel is samengesteld uit milde vruchtenextracten en bevordert de darmwerking.

Samenstelling per tablet:
Mango extract (Mangifera indica)  25 mg
Papaya extract (Carica papaya)    25 mg
Jujube extract (Zizyphus jujuba)    6 mg

Overige hulpstoffen:
cellulosepoeder, stabilisatoren: polyvinylpyrrolidon, triethylcitraat; verdikkingsmiddel: hydroxypropylmethylcellulose; anti-klontermiddelen: magnesiumstearaat, siliciumdioxide; kleurstof: titaniumdioxide; talk.

Wapiti DarmMild is glutenvrij.

Gebruik:
1- 2 tabletten voor het slapen met lauw water innemen.
Innemen met ruim water.

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Reviews

4 / 5Based on 1 reviews
  • 4 / 5
    Gepost door: Petronelleke op 11 Oktober 2017
    Wapiti Darmmild gebruik ik nu een tijdje na vele andere middelen waarvan ik na verloop van tijd altijd bijwerkingen kreeg. Maar niet van Wapiti Darmmild, dit werkt zondeer problemen. Ik wissel het af met af en toe Wapiti Darmf...
    Wapiti Darmmild gebruik ik nu een tijdje na vele andere middelen waarvan ik na verloop van tijd altijd bijwerkingen kreeg. Maar niet van Wapiti Darmmild, dit werkt zondeer problemen. Ik wissel het af met af en toe Wapiti Darmfunctie, dat om elke dag te gebruiken veel te sterk werkt. Voor mij werkt het beste: twee dagen darmmild en dan een dag darmfunctie. En altijd maar één tablet per keer.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Wapiti Darmmild
WapitiDarmmild

€4,25€3,83