• GRATIS VERZENDING vanaf € 25,- (NL)
  • Veilig betalen
  • Gratis afhalen op de markt
Vitabron Brain L-O (voorheen Happy Brain)
Brain L-O (voorheen Happy Brain) €27,50

Brain L-O (voorheen Happy Brain)

Bestseller
€27,50
90 vegicaps
  • Gratis verzending binnen NL vanaf 25 euro
  • Ophalen bij één van de vele PostNL servicepunten
  • Gratis afhalen op de markt
  • Voor 13.00 besteld, zelfde werkdag verzonden
Informatie

Vitabron Brain L-O (voorheen Happy Brain)


Samenstelling per 2 vegatarische capsules:
200mg L-Theanine
200mg Omega 3-6
100mg Blauw Glidkruid
  80mg Ginkgo Biloba extract (24:1)

Doseringsadvies:
Als voedingssupplement voor kinderen van 4-12 jaar <40 kilo 2 capsules per dag met lauwwarm water innemen. Kinderen 4-12 jaar >40 kilo en volwassenen 3 capsules per dag.

Ingrediënten:
L-Theanine, Omega 3-6 (VISOLIEPOEDER), blauw glidkruidextract, ginkgo biloba, MCC en siliciumdioxide.
De capsule is vegatarisch en bestaat uit plantaardige vezelstoffen.

L-Theanine
In de natuur komen ongeveer vijfhonderd aminozuren voor. Twintig hiervan zijn aminozuren die als bouwstenen dienen voor eiwitten in het menselijk lichaam. L-theanine is een vrij aminozuur dat niet behoort tot de essentiële aminozuren, noch tot de niet-essentiële aminozuren en wordt niet in lichaamseiwitten ingebouwd. Het komt in de natuur vrijwel uitsluitend voor in de theeplant (Camellia sinensis) en is mede bepalend voor de smaak van thee. Het wordt na inname snel opgenomen en kan kort vóór het slapen gaan ingenomen worden of juist in de ochtend en gecombineerd worden met cafeïne.

Omega 3-6
Omega 3 vetzuren, zoals DHA en EPA, zitten voornamelijk in vis. De omega 3 vetzuren DHA en EPA hebben bij inname van minimaal 250 mg per dag, een gunstige werking op het hart. DHA is een belangrijke bouwsteen van de hersenen. Bij tenminste 250 mg DHA per dag helpt dit vetzuur de hersenfunctie normaal te houden. Bij deze inname ondersteunt DHA tevens de conditie van het oog en helpt het om scherp te blijven zien.

Blauw Glidkruid
Glidkruid is van oorsprong aanwezig in Siberië, China en Noord-Amerika. Het wordt tegenwoordig ook gekweekt in Europa en hij groeit 20 tot 40 centimeter hoog. Hij bloeit in de zomer; aan de bovenkant heeft de bloem een violetkleur en aan de onderkant is hij blauw. Glidkruid behoort tot de 50 meest gebruikte geneesplanten in de Chinese geneeskunde. Het wordt in China Huang qin genoemd. Glidkruid is sinds lange tijd onder de mensheid bekend als geneeskruid.

Ginkgo Biloba extract
De Ginkgo biloba of Japanse notenboom, oorspronkelijk afkomstig uit Centraal China. Het extract van de bladeren van Ginkgo biloba heeft op diverse manieren een gunstige invloed op onze gezondheid. In de traditionele Chinese geneeskunde wordt ginkgoblad gebruikt om de gezondheid te ondersteunen. In westerse landen wordt het vooral gebruikt ter ondersteuning van de bloedcirculatie en cognitieve functies (zoals het geheugen, concentratievermogen en leervermogen).

Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding. Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Dit product behoort tot de categorie: L-Theanine

Andere producten voor deze doelgroep:
LTO 3 smaakloos
LTO 3
Alldayhappyday Orkestra

Reviews
8.7 / 10
(3)
8 / 10
Erika V. 12 Maart 2019

Koper heeft geen omschrijving achtergelaten.

8 / 10
Sandra v. 22 Augustus 2018

mijn zoon van 9 gebruikt en nu 1,5 maand.
Hij is wel rustiger, dan voor heen.

10 / 10
Sandra v. 05 Augustus 2018

Mijn zoon word er een stuk rustiger van en zelf merkt hij het ook.