Ontbijtproducten
Deze heerlijke notenpasta van Terrasana bestaat uit een mix van geroosterde cashewnoten, amandelen en hazelnoten. De notenpasta heeft een zachte en lichtzoete smaak.
4 Granenvlokken is een ontbijt product bestaande uit havervlokken, tarwevlokken, roggevlokken en gerstevlokken. Er is geen suiker toegevoegd en de 4 granenvlokken bevatten enkel de van nature aanwezige suikers.
Deze notenpasta is gemaakt van maar liefst 4 notensoorten: pinda's, cashewnoten, hazelnoten en amandelen. De geroosterde noten en het vleugje zeezout geeft een heerlijke smaak. Lekker op de boterham, in je ontbijtje of in baksels.
Your Organic Nature fruitbeleg is bereid met 50% fruit en is gezoet met geconcentreerd appelsap. Hierdoor komt de smaak van het fruit optimaal tot zijn recht. En dat proef je! Heerlijk voor op de boterham en in de yoghurt.
Your Organic Nature fruitbeleg is bereid met 50% fruit en is gezoet met geconcentreerd appelsap. Hierdoor komt de smaak van het fruit optimaal tot zijn recht. En dat proef je! Heerlijk voor op de boterham en in de yoghurt.
Acaciahoning is een geurige, zachte honing. Deze honing is perfect voor mensen die maar af en toe honing eten, of alleen maar van vloeibare honing houden.
Heerlijke Acaciahoning met raat, een gouden rijkdom uit de bijenkas. Dit is een 100% natuurproduct. De bijen bouwen zelf de raten. Acaciahoning is een geurige, zachte honing.
Deze donkere agavesiroop is gemaakt van de biologisch geteelde Agave Tequilana plant. Het geeft een rijke en zoete smaak aan onder andere baksels, toetjes en marinades. Door de lage glycemische index is het een goed alternatief voor geraffineerde suiker.
Deze lichte agavesiroop is gemaakt van de biologisch geteelde Agave Tequilana plant. Het geeft een milde en zoete smaak. Door de lage glycemische index is het een goed alternatief voor geraffineerde suiker.
100% esdoornsiroop klasse A. Deze esdoornsiroop is een dunne zoete stroop. Het suikerhoudende sap dat in het voorjaar door de houtvaten naar boven stroomt wordt afgetapt en geconcentreerd. Klasse A is licht van kleur en van de beste kwaliteit.
100% esdoornsiroop klasse C. Deze esdoornsiroop is een dunne zoete stroop. Het suikerhoudende sap dat in het voorjaar door de houtvaten naar boven stroomt wordt afgetapt en geconcentreerd. Klasse C is donker van kleur en gunstiger geprijsd dan klasse A.
Deze amandelpasta van Horizon bestaat uit geroosterde amandelen en een klein beetje zeezout, verder niets! De amandelpasta is heerlijk als broodbeleg, maar ook om te verwerken in baksels, smoothies of havermoutpap. Puur genieten!
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met maismeel, rijstmeel en uipoeder, wat voor een heerlijk hartige smaak zorgt. De vezelrijke crackers zijn ideaal als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Crombach Appelstroop is gemaakt van uitsluitend hoogstamfruit. Betreft oude fruitsoorten die speciaal geschikt zijn voor de stroopbereiding. Deze rassen geven de stroop een eigen smaak.
Deze glutenvrije crackers worden gemaakt van boekweitmeel, een beetje suiker, een beetje zeezout en water. Het boekweit geeft een unieke smaak aan de crackers. De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood.
Deze glutenvrije crackers worden gemaakt van boekweitmeel en water, verder niets! Boekweit geeft een unieke smaak aan de crackers. De crackers zijn heerlijk als glutenvrij alternatief voor brood of gewoon als knapperig tussendoortje.
Pure 100% cashewpasta gemaakt van geroosterde cashewnoten, zonder zout. Heeft veel voedingsstoffen behouden en is rijk aan plantaardige oliën. En je leest het goed, zonder extra toevoegingen, alleen maar cashews!
Onze cornflakes bevatten enkel geroosterde maïsvlokken en dus geen toevoegingen zoals suiker en zout. Cornflakes zijn licht geroosterde maïsvlokken. Hierdoor krijgen cornflakes hun bekende krokante beet.
Deze glutenvrije crackers van Le pain des fleurs worden gemaakt met rijstmeel en groene linzenmeel. Dankzij deze ingrediënten zijn de crackers een bron van evenwichtige complementaire eiwitten en vezels.