Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies
0
0
Gratis verzending vanaf € 35,-
Gratis af te halen op de markt
Ook voor een eerlijk advies

Chia zaad

Vitabron Chia zaad
Productomschrijving
Chia zaden zijn kleine zwarte en witte zaden van de plant genaamd Salvia Hispanica, die gerelateerd is aan de munt. Deze plant groeit in Zuid-Amerika. chia zaad was belangrijk voedsel voor de Azteken en Maya's. Zij vereerden het zaad van chia. Zij aten dit als hoofdvoedsel samen met maïs en bonen. In feite, is 'chia' het Maya woord voor 'kracht.' ...

Chia zaden zijn kleine zwarte en witte zaden van de plant genaamd Salvia Hispanica, die gerelateerd is aan de munt. Deze plant groeit in Zuid-Amerika. chia zaad was belangrijk voedsel voor de Azteken en Maya's. Zij vereerden het zaad van chia. Zij aten dit als hoofdvoedsel samen met maïs en bonen. In feite, is 'chia' het Maya woord voor 'kracht.' chia zaden zijn een uitstekende bron van gezonde essentiële vetzuren! Dit superfood is ook een van de best verteerbare plantaardige eiwitten en een uitstekende bron van voedingsvezels.

Allergenen
Kan sporen bevatten van sesamzaad, gluten, noten, soja, selderij, tarwe en mosterd.

Reviews

5 / 5Based on 1 reviews
  • 5 / 5
    Gepost door: Gerda V. op 9 April 2019
    Prima zaad.
Schrijf je eigen review

Eerder bekeken

Vitabron Chia zaad
VitabronChia zaad

Chia zaden zijn kleine zwarte en witte zaden van de plant genaamd Salvia Hispanica, die gerelateerd is aan de munt. Deze plant groeit in Zuid-Amerika. chia zaad was belangrijk voedsel voor de Azteken en Maya's. Zij vereerden het zaad van chia.

€3,50